Monday, 6 January 2014

Slimming Set + BreastfeedingWanita biasanya akan meningkat berat badan sebanyak 40 - 60% ketika mengandung. Selepas melahirkan anak, kebanyakan lemak masih terkumpul di dalam badan.Menyusu adalah salah satu cara alami untuk menguruskan badan selepas bersalin. Namun terdapat ibu menyusu yang masih gagal menurunkan berat badan walaupun sedang menyusukan anak.

Kenapa menyusu dapat mengurangkan berat badan? Sebenarnya susu ibu yang dihasilkan adalah daripada lemak yang terkumpul dalam badan ibu semasa mengandung dan sebahagian lagi daripada diet si ibu. Sekiranya ibu mengamalkan diet yang sihat, maka susu yang dihasilkan juga berkualiti.

Set kurus dan menyusu terdiri daripada Energizing Soy Protein (ESP), Alfalfa, Lechitin, atau Omega Guard.


ESP mengandungi protein yang tinggi yang membantu dalam penghasilan susu ibu. Selain itu, ESP dapat mengenyangkan si ibu dengan kadar yang lama keran protein yang tinggi. Si ibu akan kurang berasa lapar dan akhirnya akan mengambil makanan dalam jumlah yang sedikit. Seeloknya diambil ketika perut kosong.


Lecithin / Omega Guard - berfungsi sebagai pengemulsi lemak. Makanan yang menganduni lemak dapat dimetabolismakan dengan segera dan tidak disimpan di dalam badanAlfalfa - Merupakan agen detoksifikasi, menyahkan sisa badan yang tidak diperlukan, Kandungan kalsium, vitamin dan zat yang tinggi dalam alfalfa dapat menggalakkan penghasilan susu ibu di samping menguruskan badanHubungi saya untuk tempahan;

SMS / Whatsapp ke 0129817976 (Noriah)
SID 893270


0 comments:

Post a Comment